“Vizitë në shtabet zgjedhore, të cilat tashmë janë shndërruar në vende ku takohen jo vetëm aktivistët e Lëvizjes BESA, por të gjithë ata që e duan dhe punojnë fuqishëm për fitoren e Tetovës!

Sonte i vizituam shtabet zgjedhore të nëndegëve: Reçicë e Madhe, Reçicë e Vogël, Teqe, Teteks 2, Teteks 1 dhe Gam Gam.

Me zemër për Tet❤️vën!”

Shkruan Bilall Kasami në profilin e tij në fb.