Kandidati i Lëvizjes Besa në Tearcë, Daut Memishi mbrëmë ka vizituar fshatin Odër, ku ka realizuar edhe takim me banorët. Memishi ka thënë se ky fshat ka ditur gjithmonë të bëj dallimin dhe se këtë fshat e ka quajtur “fshat i Amet Ziberit” ku edhe i prijnë listës së kandidatëve për këshilltarë. “Në Odrin e Amet Ziberit qytetarët gjithmonë kanë ditur të bëjnë dallimin! Andaj me 17 Tetor do të festojmë së bashku fitoren e madhe. #MeKaKrejt për #Komunën tonë!”, ka shkruar Memishi.