Kandidati i Besës për Tearcën, Daut Memishi nëpërmjet një video-spoti në rrjetin social Facebook, ka shpalosur prioritetet e tij për Dobroshtin dhe Odrin.


“Me angazhimin tonë #MeKaKrejt do të bëjmë ndryshim në Dobrosht dhe Odër. Dobroshti ka nevojë për pastrimin e shtretërve të lumenjve, do të organizojmë “Festën e Verës”, ndërsa Odri ka nevojë për investim në shkollën e fshatit dhe zhvillim infrastrukturor!

Qytetarët duan ndryshim, e ai ndryshim do të vijë me datë 17 duke votuar numrin 16!”, ka shkruar Kandidati Memishi.