Nga data 15 deri më 21 tetor 2021 u zhvillua kampionati hibrid online i shahut për të rinjtë e kategorive të moshave 08,10,12,14,16,18 dhe 20 vjeç.

Kampionati Evropian i shahut për të rinj u mbajtë në ambientet e ShMP “Jahja Kemal”.

Përfaqësuesi më i mirë i Maqedonisë ishte Andrej Veljanoski, i cili fitoi vendin e 16-të me 5 pikë nga 9 ndeshje. Përfaqësuesi ynë i vetëm që arriti të fitojë mbi 50% të pikëve. Andrej Veljanoski është anëtar i klubit të shahut Gambit Aseko-SEE nga Shkupi dhe nxënës në ShMP “Jahja Kemal”.