Influencierja e rrjeteve sociale, Jehona Dreshaj vazhdon të jetë njëra prej shqiptarëve që të këtë jetë luksoze


Ajo është parë këto ditë në Los Angeles, derisa kishte postuar disa sete fotografish në Hollywood dhe LA.

Të gjitha këto foto tregonin jetën e shtrenjtë të influencerës, që ajo e shfaq në rrjetet sociale.

Pas kësaj, ajo sot ka postuar disa foto në Paris derisa para disa dite postonte nga dhoma e saj luksoze diku në Itali.

Edhe në Paris ajo shihet në një apartament luksoz dhe ka të veshur një fustan të zi ku theksohen asetet e saj, derisa në një foto tregon se pamja e këtij apartamenti është nga Kulla Eiffel.