“Jam më e rëndë 4.5 kg së sa isha para 20 viteve – por nuk shqetësohem”


Kështu ka thënë Elizabeth Hurley, aktore 56 vjeçare, e cila ka këmbëngulur se nuk do të heq dorë nga bikinet, s’paku jo për momentin dhe ka treguar sekretin e trupit të saj seksi, pavarësisht moshës.

Elizabeth Hurley ka treguar se ajo nuk do të heq dorë nga paraqitje me bikine, duke thënë se besimi në vetvete rritët gjithmonë sipas moshës.

Aktorja (56), ka treguar se ajo është ende femra më e bukur për të reklamuar linja të bikineve dhe gjithmonë pozon foto të nxehta para 2.1 milionë ndjekësve në rrjetet sociale.

Duke folur për MailOnline, Liz ka treguar sekretet për trupin e saj të jashtëzakonshëm – duke pranuar së ajo nuk e kufizon vetën në dieta të rrepta dhe ushtrime të shumta në palestër.