Ja çka thotë Nevzat Bejta

Kandidati i BDI-së Nevzat Bejta ka bë prononcim përmes Facebookut për rezultatet në Gostivar ku fitoi Arben Taravari.

“Të dashur qytetarë të Gostivarit, dëshiroj të shpreh faleminderimet më të sinqerta për besimin e juaj që treguar ndaj meje si në rrethin e parë ashtu edhe në rrethin e dytë zgjedhor.

Uroj nga zemra dhe shpirti që qytetarët e Gostivarit të mos pësojnë nga qeverisja e VMRO-DPMNE në katër vitet e ardhshme. Për ne më e rëndësishme është qyteti jonë, se sa karriera politike. Për ne, kujdesi për Gostivarin tonë nuk do të ndalon kurrë.

Ju faleminderit edhe njëherë”, ka shkruar Bejta.