Koalicioni “Më e mira për Kumanovën”, udhëheq fushatë pozitive dhe ka ofertën më të mirë në krahasim me kundërshtarët e tjerë, tha në paraqitjen e tij të sotme në emisionin “360 Gradë” në Alsat, kandidati për kryetar të Kumanovës nga LSDM-ja, Oliver Ilievski.

“Dua të falënderoj kundërshtarët e tjerë që bënë fushatë pozitive, përveç kryetarit në largim, i cili gjatë gjithë kohës e drejtoi fushatën në mënyrë destruktive, pra bëri teatro dhe kërkoi justifikime, në mungesë të argumenteve për mandatin e tij katërvjeçar, sepse ishte një fiasko totale”, tha Ilievski.