Siç raportojnë nga MIA, 48-vjeçari i punësuar në ndërtimtari nga Komuna e Qenrës Zhupë ka humbur jetën në vendin e punës.

“Shtetasi ynë N.A, i cili me vite ka punuar në ndërtimtari në Treviso nga ku shumë mërgimtarë nga komuna jonë”, tha një banor i Zhitanit.

Për rastin tragjik raportuan edhe mediat italiane, ndërsa sipas tyre, prokuroria tashmë ka nisur hetim, ndërsa prokurorja Daniela Bruneti ka marrë për autopsu trupin e tij për t’i zbuluar arsyet e vdekjes.

Ndryshe, në Italia punojnë shumë mërgimtarë nga Komuna e Dibrës dhe nga rrethi i Rekës, Komuna e Mavrovës.