Arjanit Hoxha nga Lëvizja Besa është mysafir në ClickPlus bashkë me Kreshnik Bekteshin nga Bashkimi Demokratik për Integrim.

I pyetur për kundërshtimin e Alterantivës për të mbështetur kandidatin e tyre për kryetar të Tetovës, Bilall Kasamin në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale, Hoxha tha se reagimi i AAA-së ishte papjekuri politie.

“Nëse Alternativa është përgjigjur pa i pyetur ju, është papjekuri politike… Votat e Alternativës janë minore dhe për mua, të parëndësishme”, tha Hoxha.