Ministri i bujqësisë, Arjanit Hoxha dhe njëherit sekretar gjeneral i Lëvizjes Besa, ka qenë i pranishëm në tubimin e Likovës, ku edhe u promovua kandidati i Besës për Likovën, Luan Ramadani.


Hoxha ka deklaruar se penda e Sllupçanit do të bëher realitet.

“Penda e Sllupçanit tashmë është një realitet dhe ajo do të bëhet”, deklaroi Hoxha. Më tej ai tha se së shpejti do të hapet njësia rajonale për bujqësi edhe në Likovë.