Haraçinë: Votim i qetë dhe pa probleme

Në komunën e Haraçinës sot votohet vetëm për kryetarë të komunës dhe jo për kryetarin e Qytetit të Shkupit, votimi po zhvillohet në qetësi pa asnjë pengesë.

Banorët e Haraçinës thonë që procesi I votimit po zhvillohet qetësisht dhe presin më shumë nga kryetari ardhshëm.