Grubi nga Bogovina: Komunat tona duhet të udhëhiqen nga njerëz të aftë

Dua të ju lus sinqerisht të gjithë juve, banorë të komunës së Bogovinës, të mobilizoheni maksimalisht dhe që në rrethin e parë me numrin 3 ta zgjidhni për kryetar të ri, z. Besnik Emshiu pasi që pikërisht komuna e Bogovinës dhe keq menaxhimi me të flet zëshëm për nevojën që komunat tona të udhëhiqen nga … Vazhdoni me leximin e Grubi nga Bogovina: Komunat tona duhet të udhëhiqen nga njerëz të aftë