Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (14.10.2021) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik me çrrastë vetëm në territorin e Shkupit ka shqiptuar 68 gjoba, prej të cilave 12 pa patentë shoferi, 5 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 3 për kalim në të kuqe në semaforë dhe 39 për parkim të parregullt.