Gjashtë gjëra në oborrin tuaj që po ju sjellin minjtë në shtëpi

Prezenca e minjve në shtëpi është shqetësuese për të gjithë.

Sipas një kompanie që merret me pastrimin e ambienteve nga minjtë, një mi mund të bëjë 10 deri në 12 miush të vegjël në vit.

Lexo Edhe:
Pra, llogariteni vetë “dëmin” dhe shqetësimin, që ju shkaktojnë brejtësit në shtëpi.

Por ju mund të minimizoni rrezikun e infektimit duke krijuar një mjedis të sigurt rreth shtëpisë tuaj, që është i papërshtatshëm për të mbajtur larg brejtësit.

Më poshtë ju listojmë 6 gjëra që nuk duhet t’i mbani në oborrin e shtëpisë, në mënyrë që të mbani minjtë larg jush.

1. Ushqim për zogjtë

2. Mbetje nga frutat dhe perimet
`
3. Ushqim kafshësh

4. Kosha mbeturinash të pa vulosur

5. Mure të plasaritur

6. Gjethe të rëna pemësh