Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu ka vazhduar edhe sot aktivitetin për promovimin e punës së realizuar gjatë mandatit katër vjeçar dhe projektet që pritet të realizohen në mandatin e ardhshëm.

Ai sot vizitoi bizneset e vogla në komunën e Çairit duke i njoftuar për projektet që parashihen në programin e tij zgjedhor për këtë sferë në veçanti për subvencionet dhe qendra për përkrahjen e bizneseve të vogla dhe familjare.

Postimi i plotë:

A ka bujrum?
Vizitë bizneseve te vogla dhe familjare në Komunën e Çairit.
Parashikojmë: Subvencione, qender per perkrahje dhe qasje në fonde me programin 2021-2025.

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/videos/358559709391104