Visa Ganiu, kandidati i BDI-së, për komunën e Çairit, në Programi 200 ka thënë se hulumtimet që ai i ka e nxjerrin komunën që aktualisht e udhëheqë, si komuna e tretë për transparencë.

Ai ka thënë po ashtu se nuk ka hapërisë për keqpërdorime.

“Varet nga cili këndvështrim hulumtohet transparenca. Unë e kam një hulumtim që ne dalim komuna e trëtë për transparencë, dhe ju them se nuk ka hapësirë për keqpërdorime”, u shpreh Ganiu.