Edhe një lajm i mirë për banorët e Vizbegut. Sot është nënshkruar marrëveshja me Ndërmarrjen publike JSP dhe kryetarin e Komunës së Butelit që nxënësit të kenë transportin e siguruar për të shkuar në shkolla. Këtë e ka bërë të ditur kryetari i komunës së Çairit, Visar Ganiu në rrjetin e tij social Facebook.


Me drejtorin e Ndërmarjes publike për transport (JSP) dhe kryetarin e Komunës Butel firmosëm marrëveshje që të gjithë nxënësit e Vizbegut të kenë transportin e tyre të siguruar për të vizituar shkollat e tyre.

Kjo zgjidhje do të vlejë deri në momentin që nxënësve të Lagjes Vizbeg t’ju ndërtohet shkolla.