Forumi i gruas së Bashkimit Demokratik për Integrim dega e Çair në vazhdën e aktiviteteve të tyre kanë realizuar takim në lagjen e Duqanxhikut.


Në postimin e tyre mes tjerash shkruhet:

Jemi plot, jemi çdo ditë në çdo lagje të Çairit tonë të bukur.
Miket, zonjat dhe gratë mbështetëse të ides tonë për Çairin e blertë dhe plot jetë, ishin prezent në takimin ku u bisedua dhe u diskutua prej së afërmi për çdo të mirë dhe punë që do të ndryshoj për mirë komunën tonë të zemrës.❤❤❤

🍀Turneu i aktiviteteve tona me gra aktive, plot elan e vullnet për tu bërë pjesë e agjendës tonë politike vazhdon tutje, nesër në një lagje tjetër e me zonja tjera që i than po Çairit me Visar Ganiun kryetar.🍀