Nën organizim të grave nga KV “Fushë Tophanë” dhe “Skender Metallari” nga Forumi Gruas- Dega Çair, u zhvillua lojë miqësore në volejboll 🏐🤾‍♀️💚


Gratë po tregojnë çdo ditë se janë të zonja dhe të barabarta me burrat dhe dijnë të zhvillojnë garë në çdo fushë të jetës shoqërore me rezultat 8 me 2.
Ne jemi forca e pashterrshme dhe e çdo fitoreje e që kësaj radhe do të jetë e madhe dhe padiskutim në raund të parë.
Energji, pozitivitet ,fer- play dhe goditje fitore-prurëse këto janë gjuha jonë e veprimit dhe garës.

Fitues nga kjo ndeshje dhe e garës me 17 tetor është BDI dhe VISAR GANIU.🥇🏆
Fuqishëm, bindshëm dhe furishëm shkojmë në FITORE TË SIGURTË ✅3️⃣