Christine Quine është një festë për syrin sidomos kur modelon në bikine ngjyrë ari derisa në dorë mbanë një koktel.


Tërë këtë ajo e bën gjatë xhirimeve në Selling Sunset, afër pishinës në Montrose Hotel.

Bukuroshja Christine Quein ka treguar asetet e saj pranë kësaj pishine sonte.

Bukuroshja 31 vjeçare e Selling Sunset është parë duke modeluar në bikine ngjyrë ari me një koktel të shijshëm në dorë, derisa po xhiron një serial për Netflix në Montrose Hotel.

Më 21 shtator, ishte raportuar nga producentët për xhirimet por ato u ndërprenë për shkak se një anëtarë i ekipit rezultoi pozitiv me Covid-19, por duket se tashmë janë gati dhe xhirimet kanë filluar pas 15 dite.