Që nga fillimi i vaksinimit në Vranje dhe deri dje, në Sallën Sportive në Vranje janë vaksinuar gjithsej 100.066 qytetarë nga Vranja dhe qytetet tjera të vendeve tjera.


Me dozë të parë të vaksinës në këtë qendër janë vaksinuar 13.657 shtetas të Maqedonisë.

Me dy doza janë vaksinuar gjithsej 11.966 shtetas të Maqedonisë.

Kryesisht në këtë pikë vaksinimi është aplikuar vaksina kineze Sinofarm, më pas vjen Pfizeri, Sputniku dhe Astra Zeneca.

Bdryshe, dje janë vaksinuar tre shtetas të Maqedonisë në këtë qendër vaksinimi.