Jessica Alves ka treguar se ajo e ka bërë milionin e saj të parë pasi që ka shpërndarë foto tërësisht nudo në OnlyFans – dhe këtë e ka bërë me kënaqësi pasi që dëshiron të “jetë tamam femër dhe kështu ndihet vetëm e zhveshur”


Jessica Alves tashmë ka bërë milionin e parë por vetëm atëherë kur ka bërë kontratë për të shitur foto eksplicite për faqen erotilke OnlyFans, ku ajo ka shitur foto të zhveshura për fansat e saj.

38 vjeçarja, një personalitet i TV-së nga reality show ka treguar një foto në të brendshme derisa ka make-up ku tregon asetet e saj.

“E kam bërë milionin tim të parë në faqen e OnlyFans dhe të festojmë me fansat e mijë me një fotosesion të ri”, ka shkruar ajo, e cila këto dikë ka bërë edhe një operacion plastik.