Dëmtohet shtabi zgjedhor i një partie politike në Ohër

Dje në ora 15:00 në SPB Ohër është raportuar se është dëmtuar shtabi zgjedhor e një partie politike në rrugën “Ilija Smiçeski” në fshatin Leskoec të Ohrit.

Punonjësit e policisë kanë kryer inspektim në vendin e ngjarjes dhe po merren masa për zbardhjen e rastit, njofton MPB.