Në KSHZ kanë arritur edhe pajisjet e fundit për identifikim bimetrik të votuesve në zgjedhejt e 17 tetorit.


“Bëhet fjalë për 1300 pajisje të cilat do të shkarkohen në hapsirat tona sepse gjatë ditës së nesërme do të mbushen me vendvotimet e fundit ndërsa deri më tani kemi 3000vendovitme të mbushura ndërsa 520 të tjerat do të dërgohen si kuti rezervë në shtëpinë e ARM-së, sipas komunës, vendvotimit dhe numrit serik” – u shpreh kryetari i KSHZ-së Aleksandar Dashtevski.

Dashtevski tha se KSHZ është e përgatitur plotësisht për organizmin e zgjedhjeve lokale më 17 tetor.