Kandidatja e pavarur për kryetare të Qytetit të Shkupit, e mbështetur nga VMRO-DPMNE, Danela Arsovska nuk pranoi të marrë pjesë në një debat në “Makfax” dhe “A1on” me kandidatët e tjerë për kryetar të Qytetit të Shkupit.


Edhe pse është e drejtë e çdo kandidati se si do të sillet gjatë fushatës dhe zgjedhja se ku do të kandidojë, është ende e qartë se Arsovska për momentin shmang konfrontimin e drejtpërdrejtë me kandidatët e tjerë, veçanërisht me kryetarin aktual.

Nesër, në debatin në studion e “Makfax” dhe “A1on”, kandidatët për kryetarë të Qytetit të Shkupit do të përballen me njëri -tjetrin. Të gjithë kandidatët e ftuar pranuan pjesëmarrjen, përveç Danela Arsovska, dhe fillimisht pranuan, dhe më pas kandidati i mbështetur nga e majta u tërhoq.

Ekipi i Arsovska refuzoi ftesën me shpjegimin se ajo është e zënë me detyrimet e dakorduara më parë në fushatë.