Sulmuesi 36-vjeçar i Manchester United ka shpenzuar mijëra paund për të transportuar nga Italia për në Angli banjon e akullite cila ka vlerën e 50.000 paund.


Kjo pajisje mund të aplikohet deri në -200 gradë celcius për tëndihmuar në trajtimin dhe rehabilitimin e indeve.

Qëndrimi në këtë pajisje është e rekomanduar të aplikohet për një maksimum prej 5 minutash, tejkalimi i këtij harku kohormund të përbëjë rrezik serioz për shëndetin.

Por ekspertët e këtij trajtimi besojnë se ky trajtim rritqarkullimin e gjakut dhe përmirëson sistemin imunitar. Mendohet gjithashtu se ulë lodhjen dhe shëron plagët mëshpejtë.

Këtë kriptoterapi me banjë të ftohtë Ronaldo e ka aplikuar për herë të parë në vitin 2013 kur lunate për Real Madrid. /albeu.com/