Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer gjithsejtë 1529 teste, prej të cilave 111 kanë rezultuar pozitiv, numri më i madh prej të cilave janë regjistruar në Shkup, 83, Kumanovë-1, Tetovë-2, Prilep-6, Gostivar-1, Manastir-2, Kriva Pallankë-2, Veles-5, Kavadar -4, nga 1 rast në Shtip, Strumicë, Gjevgjeli dhe Negotinë. Ndërkohë Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar dhe 165 pacientë të shëruar, ndërsa betejën me koronavirusin e kanë humbur 18 pacientë. Numri i rasteve aktive në vend është 6957.