Gazetarja e Klan Kosovës, Vesa Rama Ago, ka prezantuar një material që flet për veshjet e pesë kandidatëve për kryetar të Prishtinës, më të cilat ata janë paraqitur gjatë fushatës zgjedhore.

Për të vlerësuar atë se si ata kanë zgjedhur të vishen dhe se çfarë do të kishte ndryshuar tek ta, është intervistuar dizajnerja Enkelejda Shatri, deklaratat e së cilës mund t’i shihni duke klikuar në videon e mëposhtme: