Se fitorja e Bashkimit Demokratik për Integrim dhe e Visar Ganiut në zgjedhjet lokale është shumë e thellë dëshmon edhe rezultati për këshillin komunale në të cilin BDI ka 14 këshilltarë nga gjithsej 27 sa numëron asambleja komunale në Çair, shkruan Aktuale.mkAdvertisementsKy rezultat dëshmon se Çairi dhe banorët e saj nuk duam ” muhabete pas darke” dhe projkte fantayma por duan projekte të cilat do tua përmirësojnë përditshmërinë e tyre duke krijuar standarte bashkëkohore për jetesë.Por 14 këshiilltarët e BDI-së në Çair i pret një sfidë e madhe sepse të kesh shumicë në asablenë komunalw do të thotë përgjegjësi edhe më e lartë