Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim në komunën e Sarajit Blerim Bexheti ka shfrytëzuar të drejtën për votim dhe më këtë rast ka deklaruar:

Të nderuar banorë të komunës së Sarajit, Unë votova, dil Voto edhe ti!Qytetarët e Komunës së Sarajit dijnë më së miri se si e duan komunën tonë edhe në 4 vite qeverisje.Jam thellë i bindur se sovrani, sikurse gjithmon në komunën tonë është rradhit drejt atyre që i qëndrojn pas atyre që i prijnë proceseve për një komunë edhe më të mirë, duke dhënë maksimumin e mundësive që të jemi në shërbim të tyre.