Në emisionin Click Plus në TV21, Blerim Bexheti kryetar i Komunës së Sarajit, komentoi edhe bashkëpunimin e Lëvizjes Besa dhe Aleancës për Shqiptarët për rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale. Thotë se humbja i bëri gjithë bashkë kundër BDI-së.