Lideri dhe njëherit kandidati i Lëvizjes BESA, për komunën e Tetovës, Bilall Kasami para mediave në qendër të Tetovës the se partia e tij udhëheq në Tetovë se do të shkojë në raundin e dytë.

Ai poashtu tha partia e tij do të shkojë në raundin e dytë vetëm në Tetovë dhe Zhelinë./TS