Kanë vazhduar edhe sot takimet e drejtpërdrejta të krerëve të BashkimitDemokratik për Integrim me qytetarët. Në Agjendën e BDI-së sot kanë qenëStudeniçani, Koliçani i Poshtëm, Marana dhe Batinca.


Delegacion i udhëhequr nga kryediplomati i vendit, Bujar Osmani prej sëafërmi ka dëgjuar hallet dhe kërkesat e qytetarëve, duke u bërë me dijese Ejup Abazi është kandidati i duhur dhe kryekomunari i ardhshëm bashkëme këshilltarët e BDI-së dhe se agjenda e blertë është e vetmja zgjedhjeqë garanton cilësi të jetës dhe standarde dinjitoze në të gjithë sferat.Takimeve iu ka paraprirë një aktivitet sportive i organizuar nga ForumiRinor dhe banorët e Studeniçanit- ndeshje futbolli, ku prezent ishteedhe kryetari FR të BDI-së, Avni Rrustemi.