Si asnjëherë më parë që nga fillimi i pandemisë, situata nuk ka qenë më e mirë me virusin Covid-19 në Tetovë njoftuan autoritetet e Spitalit për TetovaSot.
Ata thanë se kjo është shpresëdhënëse pasi nuk ka asnjë të vdekur madje numri i të hospitalizuarëve është vetëm një
Asnjë i infektuar me një dozë të vaksinës dhe vetëm një që ka marrë dy doza.
Nuk ka gjithashtu asnjë pacientë me oksigjeno-terapi ndërsa ambulantë ditore janë vetëm 33 pacientë.
Autoritetet e Spitalit bënë apel për kujdes dhe respektim të masave.TetovaSot