Është zbuluar dhe publikuar memorandumi i bashkëpunimit me të cilën Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa përkrahin kandidaturën e Maksim Dimitrievskit për rrethin e dytë të zgjedhjeve në Kumanovë.

(FOTO – Dëshmi e memorandumit të lidhur të bashkëpunimit).

Koalicioni opozitar shqiptar ASH – AAA nuk ka marrë parasysh faktin se Maksimi po përballet me pakënaqësinë e qytetarëve shqiptarë të Kumanovës për atë se nuk ka punuar asgjë në pjesët shqiptare dhe në vitin 2019 ka përdorur referencën “Kosovo i Metohija” duke ofenduar kështu shqiptarët e Kosovës. (Foto nga postimi i Dimitrievskit në vitin 2019).