Mbrëmë në rrugët e fshatit Gllogjë është verejtur një arushë e cila ka filluar të vrapoj në momentin kur është paraqitur vetura në rrugë.
Raste kur arushat janë parë nëpër fshatra të janë gjithnjë e më të shpeshta në rajonin e Tetovës dhe nuk kanë munguar rastet kur edhe kanë kryer dëme.