Frank Kessié padyshim që do të jetë një nga agjentët e lirë më të kërkuar në tregun e ardhshëm dhe vazhdimësia e afrikanit në Milano është shumë e vështirë. Futbollisti ka refuzuar propozimet e fundit të nisura nga skuadra italiane dhe duket se marrëdhëniet janë prishur totalisht.

Në parim, PSG duket se është vendi më i mirë për të marrë përsipër shërbimet e tij, por nga Londra ata janë të gatshëm të bashkohen me forcën ofertuese.

Sipas TodoFichajes, Mikel Arteta ka vënë emrin e afrikanit në tryezë. Trajneri bask nuk është i kënaqur me performancën që Thomas Partey ka dhënë në vitin e tij të pare në Londër dhe dëshiron që Kessié të ngrejë nivelin në mesfushë.

Bisedat me agjentin e tij tashmë janë zhvilluar dhe pas shumë zhurmash duket se destinacioni i Kessié do të jetë midis Londrës dhe Parisit.