Dje rreth orës 14:20, në Pallaticë të
Tetovës, pjestarët e policisë të SPB Tetovë e kanë
arrestuar personi I.A. (59) nga ky fshat, i cili nuk
kishte pranuar të legjitimohet dhe u soll në mënyrë
agresive ndaj tyre. Rasti kundër I.A. Është duke u
zbardhur dhe kundër tij do të pasojë parashtresë
adekuate.TS