Pas njohurive të marra dhe urdhrit gjyqësor, policia sot bëri bastisje në shtëpinë dhe në hapësirat e tjera të G.F.(29) në fshatin Lisiçe e Poshtme dhe lokacione të tjera. Gjatë bastisjeve janë gjetur 40 qese me marijuanë me peshë të përgjithshme prej disa kilogramë e gjysmë, peshore digjitale dhe amfetaminë.


Personi, siç kumtoi MPB, është privuar nga liria dhe është në SP Aerodrom për procedurë të mëtejme.
Pas dokumentimit të rastit do të shtrohet kallëzim penal në prokurorinë kompetente.