“Efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, mbrëmë (5-tetor) rreth orës 02.10, e kanë privuar nga liria 27-vjeçarin G.D. nga Gostivari, për shkak se gjatë kontrollit të kryer ndaj tij ëstë gjet marihuanë. I njëjti është ndaluar në Stacionin Policor Stacioni i Gostivarit për pastrimin dhe dokumentimin e rastit” thuhet në kumtesën e SPB- Tetovë