Sot policët e repartit të policisë kriminalistike – Sektori për tregti të paligjshme me drogë, armë dhe materie të rrezikshme dhe SPB Shkup kanë kryer bastisje në fshatin Straçincë të Shkupit.


“Kanë kryer bastisje në shtëpinë A.S.(39) nga fshati Straçincë të Shkupit. Gjatë bastisjes kanë gjetur tre armë dhe tre plumba. A.S. është arrestuar dhe kundër tij do të parashtrohet kallëzim përkatës deri te prokuroria publike përkatëse”, thuhet në njoftimin e MPB-së.