Në debatin e sotëm në TV24, kandidatja e BDI-së Teuta Arifi iu drejtua kandidatit të Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, se janë mësuar që të humbin zgjedhjet dhe të mburren me atë.

“Jeni mësuar të humbni zgjedhjet dhe të mburreni”, ka deklaruar kështu Arifi duke thumbuar Kasamin.