Beppe Marotta ka komentuar fjalët e Allegrit që i konsideronte ata favoritë, duke e lënë presionin mbi Interin.

“Allegri është dhelpër, edhe pse është një trajner i shkëlqyer. Ne duhet të tregojmë gjatë gjithë sezonit që jemi ne kampionët”, u shpreh administratori i deleguar që nuk mundi të shmangte pyetjet mbi të ardhmen e klubit dhe ndërhyrjet e tyre në merkato.

“Dua të theksoj që ne bëjmë punë në skuadër dhe qëllimi ynë është gjithmonë të kemi organikën më të mirë.

Nuk e dimë nëse do të ndërhyjmë në merkaton e janarit, por gjithmonë do të veprojmë duke vënë grupin në qendër, jo individët”, deklaroi Marotta