Kryetari i Komunës së Bërvenicës Arkin Jahiji ka marrë një mbështetje nga vetë lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim për njërën ndër Komunat shumë të rëndësishme .
Kreu i BDI-së me këtë rast tha se për ti realizuar gjithë këto projekte këta bashkëpunëtorë përfshirë kryetarin e parlamentit, zëvendëskryeministri i parë , ministrat, deputetët , të gjithë jemi rreshtuar pas Arkinit.Nuk ka asnjë dilemë u shpreh Ahmeti .Ai tha se jemi të reshtuar pas Eminit ,Besnikut, jemi pas listët së këshilltarëve sepse duam të bëhet mirë për gjithë banorët e Çellopekut dhe gjithë fshatrave përreth që janë këtu.
Fitorja është në anën tuaj deklaroi Ali Ahmeti në mbështetje të kandidatit të Bërvenicës.TetovaSot