Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, sonte me fillim në ora 21:10, do të jetë mysafir në emisionin më të shikuar debatues ClickPlus në TV21 me gazetarin Fatmir Aliu. Ahmeti do të flas për të gjitha temat me interes publik, përfshirë edhe zgjedhjet lokale.Emisionin ClickPlus do të mund ta ndiqni në Televizionin 21 dhe në rrjetin sociale Facebook TV21 me fillim në ora 21:10.