Kryetari Ahmeti në KlanDebat ishte sonte i pranishëm për të diskutuar rreth zgjedhjeve lokale në vend. Në pyetjen e gazetarit se a do ta fiton BDI Kërçovën, kryetari Ahmeti u shpreh i bindshëm se do ta fitojnë shqiptarët dhe Fatmir Dehari do të rizgjidhet kryetar i ardhshëm.

“Unë nuk kam dyshim se përsëri do të triumfojmë në Kërçovë. Ju a keni dyshime? Do të fitojmë që nga Struga e deri në Haraçinë sepse tanimë Likovën e kemi fituar që në rrethin e parë” u shrpeh kryetari Ahmeti.