Lideri i BDI-së Ali Ahmeti përmes një postimi në fesjbuk shpreh mirënjohje dhe falemderime për kontributin e secilit që ka dhënë gjatë fushatës dhe ditës së djeshme.’BDI është e juaja, është proekt kombëtar ku hise kemi të gjithë dhe unë ju premtoj se asnjëherë nuk do të ju zhgënjej. emi bashkë në këtë rrugëtim dhe çdo hap do ta ecim bashkarisht me të gjithë qytetarët.Kjo fitore është e juaja, e të gjithë qytetarëve-thotë Ahmeti.AdvertisementsPostimi i plotë:Të dashur miq, motra dhe vëllezër,bashkë ia dolëm edhe kësaj here dhe unë jam shumë mirënjohës e faleminderues për kontributin e secilit prej jush gjatë fushatës dhe ditës së djeshme.BDI është e juaja, është proekt kombëtar ku hise kemi të gjithë dhe unë ju premtoj se asnjëherë nuk do të ju zhgënjej.Përgjegjësinë që ma ngarkoni mbi supe me besimin tuaj e konsideroj si bekim dhe shtytje për të bërë edhe më shumë, edhe më mirë.Jemi bashkë në këtë rrugëtim dhe çdo hap do ta ecim bashkarisht me të gjithë qytetarët.Kjo fitore është e juaja, e të gjithë qytetarëve.