Ditë më parë, sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët dhe kandidat për kryetar të Gostivarit, Arben Taravari deklaroi se lideri i BDI-së, Ali “Ahmeti nuk është mirë me shëndet” dhe i dëshiroi pensionim të shpejtë. Këtë deklaratë e ka komentuar vetë Ahmeti në ClickPlus.

“Nuk i ka hije një politikani, aq më tepër nuk i ka hije një mjeku që të merret me gjëra të tilla”, tha Ahmeti.

https://www.facebook.com/watch/?v=628386598156987&t=0