Mbrëmë koalicioni AlternAtivA & Aleanca për Shqiptarët agjenda e takimeve promovuese të kandidatëve për këshilltarë komunalë e vazhdoi në Haraçinë. Me këtë rast qytetarëve të shumtë të Haraçinës fjalë rast pati edhe kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.
Ai me këtë rast tha: “Haraçinës i duhet një kryetar komune me vlera intelektuale, morale e njerëzore, siç është Naim Sinani, një njeri që e do vendin e tij dhe vërett dëshiron të kontribuojë për vendin e tij. Dhe, unë jam i bindur se Haraçina do të dijë ta përzgjedhjen e duhur dhe të pastër.”
“Andaj jam i sigurt se Haraçina ka shpresë dhe perspektivë zhvillimore.”, përfundoi ai.